Mennyiért parkolhatunk?

Veszprém - A megyeszékhelyen a legmagasabb a parkolás díja a piros zónában, óránként 240 forint. A belvárostól távolabb eső zöld zónában 180 forintba kerül a várakozás, a sárga zónában pedig kilencvenbe.

Varga Domokos Péter

Erről nem csak a parkolóautomaták adnak tájékoztatást, hanem a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. honlapján is (www.vkszrt.hu) ezek a tarifák találhatók.

Lapunk 2009. december 31-i számában tájékoztatást adott a veszprémi parkolási helyzetről, ebben említést tettünk a fizetendő díjakról is. Az információ forrása Veszprém honlapja volt, melyen még nem tüntették fel a legutóbbi változtatásokat. (Sőt, a honlapon ma is a régi, általunk is közölt tarifákkal találkozik az olvasó.)

A VKSZ Zrt. Parkolási Üzemének vezetője, Vargáné Schmidt Krisztina azt kérte, tegyük közzé a most érvényes, megváltozott díjtételeket is. Változott a zónaterületen belül lakó veszprémiek kedvezményes parkolóbérletének ára is. Az éves díj 8 500 forint évente, negyedéves bérletért 2 200 forintot kell fizetni a parkolóövezetben lakó polgároknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!