fogadj örökbe

2019.02.28. 16:03

Veszprémi szépségek keresik új otthonukat

Az Állatvédő Egyesület Veszprém oldalára felkerült gazdikeresőből mutatunk be néhány cicust és egy kutyust, akik szerető otthont keresnek.

Forrás: Állatvédő Egyesület Veszprém

Konty Gerda és Csiki

2018. áprilisi születésű, oltott, élősködő mentesített, ivartalanított nőstények keresik leendő gazdájukat. A barátságos cicákat a veszprémi menhelyen adták le, itt lehet velük nyitvatartási időben barátkozni.

Sólyi Sári

A fiatal, oltott, ivartalanított cirmos nőstény még tartózkodó, de evés közben meg lehet simogatni. Lassan elnyerhető a bizalma.

Lizi

12 éves, oltott, ivartalanított nőstény cica, akit feleslegessé vált gazdájánál, ezért altatni akarta. Zárkózott, de türelemmel elérhető a szeretete.

Cleo

2010- ben született fekete amsztaff, ivartalanított szuka kutyus szintén keresi szerető otthonát. Nagyon kedves, nyugodt természetű kutyus, nem izgága. Pórázon gyönyörűen sétál, nem húz, nem rohan. Jutalomfalatot nagyon finoman veszi el kézből.

Az állatok iránt érdeklődni a Állatvédő Egyesület Veszprém elérhetőségein lehet: a 36 20/368-0744 vagy 3620/288-3728 telefonszámon, illetve az [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában