Foci

2008.12.23. 03:29

Dupla focitornát tartottak az öregfiúknak

<b>Tapolca</b> - A Révfülöp együttese nyerte meg a tapolcai sportcsarnokban rendezett Dreher-kupa teremlabdarúgó-tornát, amelyen az öregfiúk-csapatok külön kategóriában mérték össze tudásukat.

Horváth Gábor

A tapolcai tornán részt vevő tizennégy csapatot négy csoportba osztották, a legjobb nyolc között viszonylag sima győzelmek születtek, a döntőbe jutásért viszont már keményebben meg kellett küzdeni. 

A finálé nyolc gól hozott, a Révfülöp 5:3 arányban nyert a Kanyar FC ellen. A harmadik helyért zajló mérkőzésen a Domino Car 4:1-re verte meg a tóparti Étterem csapatát.

Végeredmény: 1. Révfülöp, 2. Kanyar FC, 3. Domino Car, 4. Tóparti étterem. A torna legjobb mezőnyjátékosának Tebeli Györgyöt (Kanyar FC) választották, a gólkirály Kiss Márton (Domino Car) lett, a legjobb kapus címet pedig Gelencsér Csaba (Révfülöp) szerezte meg.

Az öregfiúk versengésén a Sarki ABC végzett az első helyen, miután a döntőben 4:2-es győzelmet aratott a Stari Beer Boys ellen. A harmadik helyért nagyot küzdött a Domino Car és a Káptalantóti LC, a kilenc találatot hozó (4:5) csatából végül az utóbbi jött ki nyertesen.

A legjobb játékosnak Németh Zsoltot (Sarki ABC), legjobb kapusnak pedig Horváth Györgyöt (Stari Beer Boys) választották, a gólkirály Nagy Béla (Káptalantó- ti) lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!