Gazdaság

2009.11.03. 20:37

Kiss Péter egyeztet tovább új vasúti menetrendről

Budapest - Kiss Péter, a társadalompolitika összehangolásáért felelős tárca nélküli miniszter folytatja a további egyeztetéseket a szakszervezetekkel az új vasúti menetrendről - tudta meg a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium kommunikációs osztályától az MTI.

MTI

Antali Károly kormánybiztos még hétfőn, a vasúti szárnyvonalak tervezett bezárásával kapcsolatos, a kormány és az öt reprezentatív vasutas szakszervezet közötti kollektív munkaügyi vitáról folytatott egyeztetésen azt közölte, hogy a közlekedési tárca honlapján kedden megjelentetik az új vasúti menetrendre vonatkozó miniszteri javaslatot.
   
A minisztérium kommunikációs osztálya kedden este azt a tájékoztatást adta, hogy a menetrend közzétételére csak további szakszervezeti egyeztetések után kerül sor, ezt az egyeztetést azonban már nem a szaktárca, hanem a tárca nélküli miniszter fogja folytatni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!