Bulvár-celeb

2024.03.07. 04:05

Nem semmi, ami történt: Meggyes Dávid exei, Horváth Gréta és Stana Alexandra összetalálkoztak

A követőik nem is tudják hova tenni, hogyan lehetséges az, hogy szóba állnak egymással.

Stana Alexandra

Forrás: Instagram

Horváth Grétának és Stana Alexandrának sok közös vonásuk van: mindketten gyönyörűek, Meggyes Dávid szerette őket, de már csak volt barátnők mindketten. Úgy tűnik, találtak közös témát is, hiszen nagy egyetértésben pózolnak legújabb közös fotójukon.

Most pedig ismét felforrt a hangulat a két fekete szépség körül, olyannyira, hogy Horváth Gréta legújabb Instagram-bejegyzése szabályosan felrobbantotta az internetet. Ugyanis nem mással posztolt közös fotót, mint „riválisával”, Stana Alexandrával – vette észre a képet a Bors.

„Volt közös témánk”

– írta a bombasztikus képhez Gréta.

Vegyes fogadtatás kapott a közös fotó

A két szépség rajongói azonnal megrohanták a kommentszekciót, sokan nem hittek a szemüknek, illetve annak is többen hangot adtak, hogy így viselkedik egy igazi nő. De persze jöttek negatív kritikák is, valaki szerint például borzasztóan ciki, hogy ezt bevállalták…

Először azt hittem, rosszul láttam, majd visszapörgettem, hogy mi van?!

Így viselkedik egy igazi nő.

Legalább lesz egy közös képe Rólatok. Királyak vagytok.

 

Szerintem ez egyáltalán nem »menő«!! De inkább nem részletezném, hogy miért! Nekem rettentően ciki lenne így mutatkozni!

– írták mások mellett a kommentelők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában