Bizalom

2018.12.29. 12:42

2020-ig biztosan a győri kézilabdaklubot erősíti Anne Mette Hansen

Módosította Anne Mette Hansen szerződését a Győri Audi ETO női kézilabdaklub, így a dán balátlövő 2020 nyaráig biztosan a Bajnokok Ligája jelenlegi címvédőjét erősíti.

Gyõr, 2018. október 6. A gyõri Anne Mette Hansen (b) és Lamprini Tsakalou, a szlovén Ljubljana játékosai a nõi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoportban játszott Gyõri Audi ETO KC - Krim Mercator Ljubljana mérkõzésen a gyõri Audi Arénában 2018. október 6-án. A mérkõzést a gyõriek nyerték 39-23-ra. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Krizsán Csaba

A klub honlapjának szombati beszámolója szerint Hansen megállapodása tavaly nyártól kettő plusz egy évre szólt, azzal a kitétellel, hogy a második évben mindkét félnek lehetősége van dönteni a harmadik szezont illetően. A mostani módosításnak köszönhetően a játékos 2020-ig biztosan a győrieket erősíti.

„Rengeteget fejlődött Győrbe érkezése óta. Idén fontos szerep hárul rá támadásban és védekezésben is, amit remekül megold. A bizalom jeleként kezdeményeztük, hogy vegyük ki az opciót a szerződésből, és ő is pozitívan állt megkeresésünk elé”

- nyilatkozta Bartha Csaba klubelnök.

A balátlövő a tavaly nyár óta eltelt másfél évben 128 gólt szerezett győri színekben, a csapattal bajnokságot, Magyar Kupát és Bajnokok Ligáját nyert.

Borítókép: A győri Anne Mette Hansen (b) és Lamprini Tsakalou, a szlovén Ljubljana játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a C csoportban játszott Győri Audi ETO KC – Krim Mercator Ljubljana mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. október 6-án, a mérkőzést a győriek nyerték 39-23-ra

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában