strandok éjszakája

2019.07.30. 20:00

Az esőhelyszínen is jót buliztak a pápai fürdőbe látogatók

A vihar ellenére is szép látogatószámmal, lemezlovasokkal és tűzzsonglőrökkel valósult meg a Várkertfürdő idei Strandok éjszakájához kapcsolódó rendezvénye.

Laskovics Márió

Fotó: Várkertfürdő

A Pápai Várkertfürdő a Magyar Fürdőszövetség által országosan tizedjére szervezett Strandok éjszakájához idén is csatlakozva bulis éjszakai fürdőzést kínált szombaton. A vihar miatt a termálfürdő fedett részében tartották meg az eseményt. Dj Dawe a 2000-es évek slágereivel melegítette be az érdeklődőket, akik később tűzzsonglőr show-t láthattak, majd pedig a lemezjátszó mögött kétórás szettjével Dj Lia szolgáltatta a partizenét.

A zord időjárás ellenére közel 260-an vettek részt az idei Strandok éjszakáján a Pápai Várkertfürdőben Fotó: Várkertfürdő

Nagy Zsolt vezérigazgató a Naplónak nyilatkozva elmondta, évekre visszamenő hagyomány ez a rendezvény, jól bevált programelemekkel. Emellett egyéb időpontokban is biztosítanak éjszakai fürdőzést, évi két-három alkalommal (például Szent Iván-éjkor), a vendégek nagy megelégedettségére. Azonban egyértelműen a Strandok éjszakája a legsikeresebb a látogatószámot tekintve. Tavaly ötszáznál többen, idén pedig a zord időjárás ellenére is mintegy 260-an vettek rajta részt. Ötlet szinten terveznek újabb éjszakai fürdőzést augusztus végére, még az iskolakezdés előtt a fiatalok számára, valamint várhatóan a Halloweenhez kapcsolódva. Hozzátette, jó lenne, ha a látogatók részéről visszaigazolódva erre az igény.

Fotó: Várkertfürdő

– Ezúttal az esős időjárás elől „bemenekültünk” a termálfürdőbe, ennek ellenére a közel 260 fő nagyon szép szám. Ez a részvétel majdnem duplája a Szent Iván-éji programunkénak. Vendégeink a termálfürdő valamennyi medencéjét, illetve a csúszdát is használhatták. Elsősorban a kiúszó és a hozzá tartozó benti nagy medence volt a legkedveltebb, jó hangulatban éjjel 2 óráig tartott a buli. Sajnos nem mindegyik, előzetesen meghirdetett programelem valósult meg, ugyanis a rúdtáncosok az utolsó pillanatban visszamondták a fellépést – számolt be a vezérigazgató.

Fotó: Várkertfürdő

Nagy Zsolt hozzáfűzte, idei újdonság, hogy vasárnaponként kézműves foglalkozást biztosítanak, elsődlegesen a kisgyermekes családoknak. Ezt a strandszezont követően is igyekeznek tartani havi két alkalommal. Felhívta a figyelmet, hogy már készülnek a mostani hétvégére, amikor a Várkertfürdő a tizenhatodik születésnapját ünnepli két napon át, többek között vízi- és táncbemutatókkal, énekes előadásokkal, szépségversennyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában