minden szív számít

2019.10.21. 17:20

Szavazz a kedvenc Tündérszépedre! Őket mutattuk be a negyedik héten

Túl vagyunk a Tündérszépek országos szépségverseny megyei fordulójának negyedik hetén, és a szívecskék számából úgy tűnik, Veszprém megye imádja a lányokat.

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Október elsején rajtolt el tízmillió forint összdíjazású szépségversenyünk, amelyen 30 megyei szépség kap esélyt arra, hogy bemutatkozzon. Már a Tündérszépek első fordulójának végén értékes nyeremények várják őket.

Az a három lány, akit a zsűri, és az az egy, akit a közönség juttat tovább a regionális fordulóban is képviselheti szűkebb hazánkat, míg a legszebbek országos tévéshow-ban mutathatják meg magukat, és izgulhatnak, melyikük nyeri az egyéves modellszerződést vagy épp a több százezer forintos utazási utalványokat.

Érdemes tehát szavazni a kedvencetekre, hiszen ti adhattok esélyt a szívecskékkel egy lánynak, hogy mindezt megélje. Facebook-vagy Google-azonosítóval naponta egyszer adhatsz szívecskéket a kedvencednek. Több ezer szavazat érkezett már a lányokra, vagyis minden szív számít, ha tovább akarod juttatni azt, aki szerinted megyénk legszebbje!

De most idézzük fel, kik voltak a megyei szépségek, akik a negyedik héten bemutatkoztak nektek. A fotókra kattintva egyből megnyithatod versenyképeiket.

Ha más megyék szépségeire, vagy a nap mint nap bemutatkozó helyi lányokra vagy kíváncsi, kattints a Tündérszépek oldalára.

Nagy Dóra Virág Fotó: Pesthy Márton/Napló

 

Pintér Mercédesz Fotó: Pesthy Márton/Napló

 

Fazekas Borbála Lotti Fotó: Pesthy Márton/Napló

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában