top 10

2019.12.25. 16:00

Emberi lábat találtak, harci helikopterek lőttek a Bakonyban – ezek voltak a legolvasottabb cikkeink júniusban

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

Fotó: Penovác Károly/Napló

Szívbe markoló tragédiák, krimibe illő történetek és örömteli események egyaránt jellemezték 2019 hatodik hónapját Veszprém megyében, természetes, hogy a sok-sok hír közül ezek érdekelték olvasóinkat a legjobban.

Hatalmas, éljenző tömeg fogadta a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjéről hazatért Telekom Veszprém kézilabdázóit az Aréna előtt.

Fotó: Penovác Károly/Napló

Gyakran felmerülő probléma, különösen kisebb településeken, hogy vajon mikor kell eltűrnünk a körülöttünk élők zajos tevékenységeit – fűnyírást, flexelést, favágást. Összeállításunkban ennek jártunk utána.

Többmilliárdos beruházással a német Sennebogen-csoport, illetve a Termelés Logistic Centrum Kft. (TLC) a jövő acélszerkezeteit gyártó üzemet épít Litéren.

Ilyen lesz az új litéri gyártócsarnok 2020-ban, ahol a jövő acélszerkezeteit gyártják majd Fotó: TLC Kft.

Műszakváltás előtt egy dolgozó fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött az egyik veszprémi gyárban. A rendőrség pillanatok alatt a helyszínre érkezett és kiürítették az üzemet.

Amerikai Apache harci helikopterek lőttek nem irányított rakétákkal és gépágyúval a Breakthrough 2019 nemzetközi hadgyakorlat keretében, a szárazföldi csapatok légi támogatását gyakorolva.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

(További látványos fotókat találhat a gyakorlatról az eredeti cikkben.)

Amerikai rakéta-sorozatvetővel lőttek Bakonykútiban, sokszor földrengéshez hasonló élményt okozva, Tapolcánál pedig titokzatos katonai drónok nyugtalanították a lakókat éjjelente.

Az év legnépszerűbb sorozata kollégánkat is a tévé elé szegezte, és persze véleményét sem tartotta titokban.

Egy 72 éves asszony vesztette életét, amikor kigyulladt a lakása egy társasházban Veszprémben, a Damjanich János utcában.

Egy emberi lábat találtak Mezőlak külterületén, gumicsere közben június közepén.

Június végén szigetelőanyag égett egy nyitott tárolóban Nyirád külterületén, mintegy kétezer-ötszáz négyzetméteren. Ötszáz négyzetméteren a száraz fű is meggyulladt, és egy targonca szintén lángra kapott. A tűzoltók sokáig küzdöttek a lángokkal, a füst még kilométerekkel távolabb is látható volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában