Így is el lehet költeni 125 milliót

2020.02.05. 16:00

A bolondnak is megéri atombunkert venni Várpalotán

Büszke és boldog atombunker-tulajdonos lehet az, akinek megéri ez a nem mindennapi befektetés Inotán.

Fotó: pixabay

Az elmúlt években nem lehetett megálljt parancsolni az ingatlanárak növekedésének és mélyen a zsebébe kellett nyúlni annak, aki használt, vagy új lakást, házat, vagy éppen telket szeretett volna vásárolni. Aki azonban hajlandó 125 millió forintot áldozni egy ingatlan tranzakcióra, az egy gyakorlatilag kihagyhatatlan ajánlatra mondhat most igent, ha ellátogat az ingatlan.hu oldalára.

A hirdetés feladója szerint a várpalotai készenléti lakótelep szomszédságában a telekhez egy 1400 négyzetméteres atombunker is jár, amely közvetlenül az erőmű főrendszerére csatlakozik és villannyal, vízzel, sőt még telefonvonallal is rendelkezik. A hasznosítási lehetőségek tárháza végtelen, így a bortárolás, a gombatermesztés, a vendéglátóipari hasznosítás és a raktározás, de a potenciális vevő legnagyobb szerencséjére még veszélyes hulladék tárolás esetén sem kell szerkezeti változásokat eszközölni a járatrendszerben.

Egyedülálló lehetőség, mi pedig ezzel vitába sem szállnánk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában