a gyerek a legnagyobb érték

2020.04.30. 07:00

Gyereket a magasba akció – ezúttal otthon

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom idén is megrendezte nagy sikerű, tavaly több ezer családot megmozgató országos, Gyereket a magasba! akcióját.

Juhász-Léhi István

Tavaly országosan több mint tízezren vettek részt a programban és emelték fel gyerekeiket a magasba

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Tavaly több mint tízezren vettek részt a programban és emelték fel gyerekeiket, egyszerre, egy időben, megmutatva, hogy a gyerek a legnagyobb érték, amit az élet adhat. Ezzel felállították az egyszerre felemelt gyerekek nem hivatalos világrekordját – tájékoztattak a szervezők. A kialakult helyzetre való tekintettel azonban idén nem családi napok, gyerekkoncertek keretében, nem szabad téren, hanem az otthonokban rendezték meg a nagy gyerekemelést, az online akcióhoz virtuális módon lehetett csatlakozni.

Emelje magasba mindenki gyermekét, legyen az újszülött, kisbaba, kicsi vagy nagy gyerek! Mutassuk meg szeretteinknek, a nagymamáknak, nagypapáknak, rokonainknak, hogy a távolság ellenére is mellettük vagyunk és egymáshoz tartozunk! – kérték a szervezők.

Tavaly országosan több mint tízezren vettek részt a programban és emelték fel gyerekeiket a magasba Fotó: Pesthy Márton/Napló

Ugyanakkor felkértek ismert embereket, családokat, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, így Mádai Vivien és Takács Bence tévés műsorvezetőt, Kiss Ramóna színésznőt és Lékai Máté válogatott kézilabdázót, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, Szirányi Bence válogatott jégkorongozót, valamint több más sportolót, zenészt és színészt.

A nagy gyerekemeléshez nagyon könnyű (volt) csatlakozni, elég feltölteni az otthoni gyerekemelésről készült fotót vagy videót a közösségi felületekre, és ott ellátni a #gyereket­amagasba hashtaggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában