ott izgultak a képernyő előtt

2020.11.11. 11:00

Hatodik helyet szereztek az ajkai rockisok az online világkupán

Hatodik helyen végzett az online világkupán november 7-én a Dinamik Rock and Roll Klub két fiatal tehetsége, a children korcsoportos Halmai Jázmin és Csite Adrián.

Tisler Anna

A versenyzők a kóddal, ami alapján nyilvántartották őket

Forrás: Dinamik Rock and Roll Klub

A világjárvány miatt a nemzetközi szövetség úgy döntött, hogy az országonkénti ranglista első 10 helyezett párosaiból, illetve formációiból lehet jelentkezni online világkupára.

A kiküldött videót a szövetség által előre kijelölt két pontozó a Youtube-csatornán látta, és annak alapján döntött a továbbjutásról, illetve a helyezésről.

A versenyzők a kóddal, ami alapján nyilvántartották őket Fotó: Dinamik Rock and Roll Klub

Horváthné Baráth Piroskától, a klub edzőjétől megtudtuk, hogy a verseny előtti napokban itthon vették fel a programot, majd feltöltötték a szervezők által megadott helyre. A verseny szombaton délután kezdődött, Horváth-Matán Szilvia edző és a rockisok mindannyian ott izgultak a képernyő előtt. Majd megérkezett az eredmény, Adrián és Jázmin bejutott a döntőbe, a világ legjobbjai közé. A döntőt is közvetítették, akkor volt igazán nagy az izgalom. Később megérkezett a végeredmény, ők a világkupa 6. helyezettjei. Tokióban decemberben rendeznek világkupát, oda is be szeretnék nevezni őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában