hirdetés

2020.11.24. 11:44

Karácsonyi vásár és egyedi ajándékok idén is a Fa-Centrumban

Bár a vírushelyzetre való tekintettel korlátozottabb körülmények között, de 2020-ban is sok karácsonyi dekorációt, ajándéktárgyat, lakberendezési kiegészítőt kínál a veszprémi Fa-Centrum bútor- és lakberendezési áruház. Nem csak kifejezetten karácsonyi ajándékokat találunk itt, de sokféle konyhai kiegészítőt, pl. hagyományos és modern kerámiákat, zománcolt edényeket és fonott kosarakat is. Persze nem csak a karácsonyi időszakban, hanem az év minden időszakában tele vannak a polcok szezonális dekorációkkal és használati tárgyakkal.

Az üzlet a korábbi években hasonlóan már idén november elején karácsonyi díszbe öltözött, így garantált a kellemes, otthonos, ünnepi hangulat közepette vásárolhatunk.

A veszprémi áruházban egyedi adventi koszorúkat is lehet kapni, de többféle karácsonyi figura, manó is van. Érdemes időben érkezni, mert minden termék csak a készlet erejéig elérhető. A sok apróság között böngészve akár egy órát is el lehet tölteni az üzletben. Ha már itt vagyunk akár a kiállított sarok ülőgarnitúrákat, kanapékat, matracokat, étkező szetteket és más termékeket is kipróbálhatjuk, hiszen az áruház egyben bútoráruház is.

Ha szeretnél garantáltan ünnepi hangulatot teremteni az otthonodban, nézz körül a Fa-Centrumban, és válogass az egyedi ajándéktárgyak, dekor termékek közül!

A kb. 1500 nm alapterületű áruházban könnyű a távolságtartás, az eladók maszkban, gyakori fertőtlenítés mellett szolgálják ki a vásárlókat.

 

Még több fotó elérhető a lakberendezési üzlet Facebook oldalán, és az újdonságokról, akciókról is rendszeresen beszámol itt az áruház.

Az év végéig számos bútor akcióval is vár az üzlet, így természetesen akkor is érdemes körülnézni, ha nem csak dekorációt és ajándéktárgyakat, hanem pl. új bútorokat, ágyat, matracot vagy minőségi sarokkanapét szeretnénk vásárolni.

A bútorok jelentős része raktárról azonnal vihető, így akár 1-2 napon belül az otthonunkban lehetnek a kiválasztott darabok. Ha egyedi rendelésről van szó, vagy nincs áruházi raktárkészleten a kiválasztott termék, akkor persze időben szükséges megrendelni, ha már az új bútorok társaságában szeretnénk tölteni az ünnepeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában