hirdetés

2021.06.24. 11:15

Van képe hozzá? Akkor díszítse azzal saját telefontokját!

Akár saját kedvenc kutyusunk, cicánk vagy családtagunk képe is rákerülhet a telefonunkat védő tokra. Az egész csak néhány kattintás, és meglepően olcsó!

A kedvenc háziállatunkról jó érzés, ha van nálunk egy fotó, a szívünknek kedves emberekre pedig még inkább igaz ez. De már rég elmúltak azok az idők, amikor az emberek papírképeket hordtak a tárcájukban, most már ez is a digitális világ része lett. Azonban mennyivel jobb lenne, ha nem kellene a telefonunkban keresgélni, hanem a külsejére pillantva máris a kedvenc fotónk köszönne vissza ránk!

Az egyik legnagyobb hazai telefontokokat és más kiegészítőket forgalmazó webáruház, az etuo.hu weboldalán bárki megteheti, hogy a kedvenc fotójával dekorálja ki a telefonját védő tokot. Méghozzá képernyő előtt ülve, pár egyszerű lépésben.

1. Milyen típusú telefonhoz keresünk saját képpel díszíthető telefontokot?

Az első lépés, hogy az egyedi telefontokok linkre kattintva kiválasztjuk, milyen márkájú és típusú telefonra szeretnénk egyedi tokot rendelni. Szerencsére nem kell végignyálazni az összes elérhető típust, a lap tetején egyszerűen beállíthatjuk a márkát és a konkrét modellt is.

2. A tok típusának meghatározása

Jelen esetben egy Samsung A3-as telefonra szeretnénk egyedi tokot tervezni. Amint meghatároztuk a telefon típusát, az oldal megmutatja, milyen fajta tokok közül választhatunk. Általában két lehetőségünk van: a sima szilikon tok és az oldalra nyitható telefontok. Egyszerűen rá kell klikkelni vagy koppintani arra a tokra, amelyiket szeretnénk. Mi most a szilikon tokot választottuk.

3. A kedvenc képünk betöltése

Ezzel elérkeztünk az utolsó lépéshez. A szerkesztő menübe kerülünk, ahol a bal felső sarokban található “Kép hozzáadása” ikonra klikkelve feltölthetjük azt a fotót, amit a telefontokon látni szeretnénk. Ezután a jobb oldalon felül a “Feltöltött képek” felirat alatt láthatjuk a fotót. Ráklikkelve a kép a középen látható telefontokra kerül.

Itt a kurzor segítségével:

  • a megfelelő helyre igazíthatjuk,
  • méretezhetjük,
  • elforgathatjuk.
  • Ezeket a funkciókat egyébként az alsó menüből is elérjük.

    Az egyedi telefontok képszerkesztő opció mobiltelefonról és tabletről is működik. Mégis inkább a laptopot vagy az asztali gépet javasoljuk, ahol az egérrel könnyebb a műveletek elvégzése.

    4. Az elkészült, saját fotóval díszített tok megrendelése

    Ha a kép minden szempontból stimmel és a kívánt pozícióba került, további beállításokat is elvégezhetünk. Például beállíthatjuk a háttérszínt vagy feliratot adhatunk a képhez. Ha mindennel megvagyunk, nincs más dolgunk, mint az oldal alján a piros színű “Kosárba” ikonra klikkelni, és leadni az áruház felé a rendelést.

    Használj minőségi telefontokot!

    Jó tanács: ha szeretnéd biztonságban tudni a telefonodat, akkor mindenképpen válassz hozzá egy jó minőségi telefontokot, ami akár sportolásnál is megóvja a telefonodat!

    Az etuo.hu a lehető leghamarabb kiszállítja az általunk elkészített mintával a telefontokot, illetve a többi terméket, amit vásároltunk. A kiszállítás egyébként 8000 forint felett ingyenes. Termékeiket magyar nyelvű használati útmutatóval és érvényes garanciával forgalmazzák.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában