Játék

2022.04.11. 21:00

Gyűjtse a milliókat: átadtuk a jutalmakat a megyei nyerteseknek

Átadtuk a Gyűjtse a milliókat játékunk Veszprém megyei nyerteseinek a jutalmakat.

Napló-információ

A nyertesek és párjaik, családtagjaik a hétfői díjátadón

Forrás: Penovác Károly/Napló

Tavaly decemberben kezdődött a Gyűjtse a milliókat játékunk, melyben hűséges előfizetőinket invitáltuk egy közös játékra, lényege a lapban megjelent milliós kuponok gyűjtése volt. Szorgalmas gyűjtésbe kezdtek olvasóink, ringbe szálltak a milliós nyereményekért, az öt millió forint fődíjért, az 5x1 millió forintért, valamint a  25 darab 100 ezer forint értékű vásárlási utalványért és a 25 wellnesshétvégéért. A megyei napilapokhoz több mint 52 ezer játékszelvény érkezett. A sorsolást közjegyző jelenlétében és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársainak ellenőrzése mellett a veszprémi szerkesztőségben tartották, a 19 megyei napilap játékosai közül megyénk olvasóinak is kedvezett a szerencse. 100 ezer forintos vásárlási utalványt nyert a cseszneki Bittmann Sándor, a tapolcai Mihály Tamás, a  berhidai Simon Lajosné, a hárskúti Auerbach György, a városlődi Csajka Ferenc és a pápai Zsani Péter. Mátraházi wellness hétvégét nyert a farkasgyepűi Hanis Mihály. A nyereményeket Balla Emőke főszerkesztő adta át a nyerteseknek.

Az olvasók elmondták, több éve, évtizede előfizetői a Naplónak, már korán reggel olvassák a lapot, a legtöbben a hátsó oldaltól kezdve lapoznak előre, a sportoldalak, sporthírek sokak kedvencei. A lapcsoport játékaira korábban is beneveztek, de eddig még nem nyertek, ezért különösen nagy volt az örömük. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában