Rokonokkal együtt túráztak

2022.12.29. 07:00

Többgenerációs családi program év végén a Római-fürdőnél

Rokonlátogatás helyett sokan a túrázást választották címmel írtunk nemrégiben arról, hogy a karácsonyi szokatlanul enyhe időben többen mentek el megnézni a Bakony csodás helyeit. Arra biztattuk olvasóinkat, ha hasonló programot választottak maguknak és valami szépet láttak, írják meg élményeiket szerkesztőségünknek.

Rimányi Zita

Ezért küldött levelet és fotókat lapunknak a zirci Kovács Alfréd. Náluk a rokonlátogatás után következett a közös kirándulás. 

Fotós: Olvasó/Kovács család

"A téli szünetet idén is nálunk töltik az unokáink a szüleikkel együtt Zircen. Az eplényi síelés után gyönyörű időben indultunk el túrázni. Bakonynána felől gyalogoltunk el a Római-fürdőnek nevezett vízesésig, és most volt is víz a Gaja-patak medrében. 

Fotós: Olvasó/Kovács család

Csodálatos erdei útvonalon haladtunk, körülbelül négy kilométert tettünk meg. 

Fotós: Olvasó/Kovács család

Nagyon nagy élmény volt ez, főleg a gyerekeknek, akik az Alföldön élnek, ahol se közel, se távol nincsenek hasonló erdők és természeti képződmények. Szeretnénk megosztani pár fényképünket az újságolvasókkal" – írta zirci olvasónk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában