Garantált szórakozás

2023.10.25. 07:00

Gaming Expo ingyen, minden korosztálynak - fotók

Veszprém vármegye az ország közepes nagyságú vármegyéihez tartozik. 

Veol.hu

A rendezvény rengeteg színes programmal várja az érdeklődőket

Fotó: Gaming Expo

Területe három nagy tájegységre, a Kisalföld déli részére, a Bakony hegységre és a Balaton-felvidékre bontható. Itt található a Badacsony, a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye, amely a Balaton északi partján magasodik Badacsonytomaj mellett. A nagyjából kör alakú hegy oldalát 280 méteres magasságig szőlőtermesztésre használják.

Veszprém megyei jogú város, Veszprém vármegye és a Veszprémi járás székhelye. Egyetemi város, a királynék városa. I. István király Veszprém városát és birtokait feleségének, Gizella királynénak ajándékozta, innentől kezdve pedig a város a mindenkori magyar királyné birtoka lett. Emellett 2023-ban az Európa Kulturális Fővárosa címet is viseli.

Erre a kivételes helyre látogat el az OGEX 2023. október 26-án az Acticity Tánc- és Mozgásművészeti Központba, mely egy újabb kulturális központja lett a városnak. A rendezvényen rengeteg színes programmal várunk benneteket, a társasjátékoktól és sporttevékenységeken keresztül a Rocket League-ig. Garantált szórakozás az egész család számára. 

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában