Kiütötte a cukiságmérőt a pulipár

2024.01.22. 20:19

Rajongói lettünk Pitének és Vacaknak, a túrafotózás modelljeinek (képek)

"Hungarikumainkkal, Pitével és Vacakkal járjuk szűkebb-tágabb környezetünket, s ők ilyenkor szívesen pózolnak egy-egy gyönyörű háttér előtt a mi legnagyobb örömünkre. Remélem, sikerül pár boldog pillanatot csempészni a mindennapjaiba!" – írta túrafotó felhívásunkra Dávid Barbara.

Rimányi Zita

Hungarikumok a Somlónál. A magyarpolányi gazdik pulipárja kiüti a cukiságmérőt Fotó: olvasó

Rögtön rajongói lettünk Pitének és Vacaknak, magyarpolányi olvasóink pulijainak. Ők láthatók két képen is. Az egyik az idei év első napján készült és a Somló téli kinézetét mutatja, az előtérben a kedves hungarikumokkal, a háttérben a bazaltorgonákkal. 

Forrás: olvasó

A másik képen szintén a Somlón egy hasonló helyszín jelenik meg szőlősorokkal, de ez a felvétel még ősszel készült. A modellek ezen ugyancsak remekeltek.

Szívmelengető fotók – ezt írta levele tárgyának olvasónk. Valóban sikerült boldog pillanatokat csempésznie a szerkesztőségi munkás mindennapokba. Köszönjük. És hamarosan jövünk – a pulipárnak és gazdijaiknak köszönhetően – a folytatással. 

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában