Fotós felhívás olvasóinknak

2024.01.19. 13:00

Cseszneki út, zirci erdő, veszprémi völgyhíd – ahogy még nem biztos, hogy látta

Nem győzünk ámuldozni olvasóink tehetségén.

Rimányi Zita

A cseszneki út 2020 januárjában

Fotó: olvasó

A márkói Németh Balázs is lenyűgöző fényképeket küldött felhívásunkra. Olyan helyekről, amelyeken a környéken élők már sokszor jártak, amelyeket rengetegszer láthattak, de így ritkán. Márkói olvasónk, Németh Balázs megörökítette felvételén a veszprémi völgyhidat és a Gizella királyné-kilátót tavaly karácsonykor. 

A  veszprémi völgyhíd és a Gizella királyné-kilátó tavaly decemberben
Fotó: olvasó

Egy másik, 2022 decemberében készült képén Zirc környéki erdő részlete látszik. A cseszneki útról akkor születtek fényképei 2020 januárjában, amikor a fák fehérbe öltöztek. 

Zirc környéki erdő 2022 decemberében
Fotó: olvasó

Elvarázsolta önöket egy hely kiránduláskor? Küldjék el! A túráikon készült kedvenc képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írják bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt is jelezzék, hol laknak, és hogy hozzájárulnak-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein. A részletek felhívásunkban olvashatóak el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában