Tündérszépek 2024

2024.02.28. 10:00

Hamarosan kezdődik a fotózás

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Veszprém vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Veol.hu

A jelentkezők számára hamarosan kezdődik a fotózás, így fotósunkat, Fülöp Ildikót kérdeztük meg, mit ajánl előzetesen a versenyen indulóknak.

– Mindenképpen kényelmes ruhában jöjjenek a versenyzők, lehetőleg ne a fotózáson avassák fel az új öltözéket. Négy szettben készülnek fotók, alkalmi, sportos, utcai és fürdőruhás stílusban. Fontos, hogy smink szempontjából ne essünk túlzásba. Olyan ruhában jöjjenek, ami nem hagy nyomot a bőrön, mert a bikinis fotózásnál nem kelt túl esztétikus látványt például egy zokni nyoma. Aki többféle hajviselettel szeretné megmutatni magát, azzal a csinos ruhában kezdjük a fotózást – adta jó tanácsként a fotós.

Veszprém vármegye szépségei Fejér és Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában