Zoób Kati divattervező bemutatója

2018.08.21. 07:00

Elegancia, kényelem és szépség – Világszínvonalú divatshow Balatonfüreden

Visszafogottság, kivételes elegancia és kényelem, hordhatóság, ámulatba ejtő színek és anyagok, gyönyörű manökenek leheletfinom sminkben és természetes frizurával, mindez páratlan környezetben, kitűnő zene mellett, barnára sült, elegáns közönség előtt. Ebben a különleges hangulatban világszínvonalú divatbemutatóval nyűgözte le a nagyérdeműt a balatonfüredi Blaha Lujza utcában a Katti Zoób Divatház vasárnap este.

Kovács Erika

Valószínűleg csak kevesen képesek arra a divat világában, hogy olyan lélegzetelállító összhangot teremtsenek anyagok és színek, lágy vonalak és geometrikus minták, valamint kényelem és elegancia között, ahogy ezt láthatta a közönség Zoób Kati divattervező bemutatóján vasárnap este a mediterrán hangulatú balatonfüredi Blaha utcán, a macskakövekre simuló, lágyan süppedő, ezüstben csillogó kifutón. A közönség láthatta, a divatház 2018/19-es őszi-téli és 2019-es tavaszi-nyári kollekciójának minden egyes darabja viselhető munkahelyre, délutáni, esti programra, könnyed nyári, vagy téli sétára, ünnepre, bálba. Hódított a lágy selyem, a finom csipke és muszlin, a finom taft, nagy sláger az overall, a széles lakköv feketében, mustársárgában.

Zoób Kati parádésan játszott a színekkel: tökéletes összhangban állt egyebek között a gyönyörű ruhákon a lila-türkiz, valamint a sárga, illetve az olívazöld lilával együtt, a púderszín szürkével, a korallpiros-lila, és lélegzetelállító hatást keltett egy szivárványszínű, valamint egy lila estélyi ruha, amelynek viselője vélhetően az Anna-bál királynője is lehetne. A téli kollekciónál mások mellett nagy sikert arattak a finoman csillogó, hópelyheket idéző vastagabb holmik, kabátok. A közönség láthatta, milyen kitűnően illik a lágy anyagokhoz a lakk-, vagy sima bőrcsizma, akár szegecsekkel is, és a púder-fekete párosítása ugyancsak lakkban, finom fémes díszítéssel, de a divattervező a lábbeliknél is a kényelmet tekintette elsődlegesnek, az estélyi és koktélruhák kivételével főként laposat viseltek a manökenek, és a hatás így is kifogástalan eleganciát keltett.

Arról, hogy a divattervező mennyire elkötelezettje a kényelemnek, és a színek, anyagok tökéletes összhangjának, a fináléban a közönség meggyőződhetett, kényelmes, színes overallban búcsúzott a füredi közönségtől manö­kenek gyűrűjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában