Veszprém megye

2022.07.10. 11:09

Balesetek, bűncselekmények, elfogások az elmúlt 24 órában

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök kettő személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt vett őrizetbe, öt embert előállított, hét főt elfogott, közülük négyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

police.hu

Forrás: police.hu

A járőrök 2022. július 9-én 15 óra 57 perckor Várpalotán, a belvárosban igazoltattak egy 43 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a nővel szemben a Várpalotai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel a kiszabott pénzbírság befizetését elmulasztotta, melyet elzárásra változtattak át. A nőt elfogását követően a rendőrök előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították -írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!