Program

2017.09.08. 22:30

Új elemekkel bővült a Berhidai napok programja

Úgy érzem, jó dolog, hogy tudunk együtt szórakozni, örülni ennek a szeptemberi hétvégének és egymás társaságának – mondta el Pergő Margit polgármester a Berhidai napok megnyitóján pénteken a Bezerédi téren.

Leitner Vera

A már hagyományosnak számító látványos felvonuláson az Eszterlánc Mazsorett Együttes is képviseltette magát Fotó: Pesthy Márton

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Péntek délután vette kezdetét a két és fél évtizedes múltra visszatekintő Berhidai napok. A már hagyományosnak számító látványos felvonuláson idén a Hétszínvirág, illetve a Süni Óvoda, az Eszterlánc Mazsorett Együttes Pétfürdő, a Várpalotai Bányász Fúvószenekar és a Berhidai Lovasok KSE képviseltette magát, valamint számos helyi lakos és vendég kísérte a menetet a könyvtártól a Bezerédi térig.

A már hagyományosnak számító látványos felvonuláson az Eszterlánc Mazsorett Együttes is képviseltette magát Fotó: Pesthy Márton

A zenés felvonulást követte a megnyitó, ahol több fellépő is színpadra lépett. A hétvége során mindennap neves meghívott vendégművészek szórakoztatják a látogatókat, de a lelkes helyi művészek is több műsorral készülnek. Új elemként szombat délelőtt a futni vágyóké és a családi napé, délután pedig ismét a zenéé és a táncé lesz a főszerep a Bezerédi téren, a honvédség pedig bemutatót tart.

Vasárnap délelőtt Kovács Lázár fogja a berhidai lekvárokat és a környékbeli képviselők főztjét bírálni, az Ady iskola tornatermében pedig vasárnapig tekinthető meg az idén 45 éves Berhidai Kertbarát Kör kreatív kertészeti kiállítása. Komolyzenei koncertet szombaton a katolikus, vasárnap a református templomban hallgathatnak az érdeklődők 19 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában