a várost is gazdagítják

2018.10.07. 07:00

Évtizedek óta árusító asszonyokat köszöntöttek a vásárcsarnokban

Kilencvenedik évüket betöltött árusítókat köszöntött a VKSZ Zrt. idősek napja alkalmából a veszprémi Piac és Vásárcsarnokban pénteken.

Leitner Vera

Takács Sándorné és Palcsó Józsefné kitartó munkáját korelnöki címmel és virágcsokorral köszönték meg

Fotó: Pesthy Márton/Napló

Hosszú évtizedek óta gazdagítja a város kereskedelmét Palcsó Józsefné és Takács Sándorné, akinek közreműködését, valamint a mindennapokban megosztott tapasztalatait, ismereteit egyaránt megköszönte Temesvári Balázs, a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. (VKSZ) vezérigazgatója, aki pénteken a vásárcsarnok tiszteletbeli korelnökeivé avatta a két idős hölgyet.

Takács Sándorné és Palcsó Józsefné kitartó munkáját korelnöki címmel és virágcsokorral köszönték meg Fotó: Pesthy Márton/Napló

Mint azt ünnepélyes köszöntőjében elmondta, a két szépkorú árusító az évek során a vásárcsarnok állandó szereplőjévé vált, hálásak a kitartó munkáért, mellyel a piacot és egyben a várost gazdagították.

Takács Sándorné Ösküről hozza virágait a piacra, jelenleg őszi virágokat, dáliákat kínál vevőinek, ő szerdán töltötte be a 90. életévét.

A 92. életévét idén novemberben betöltő Palcsó Józsefné Irénke Márkóról hozza terményeit a vásárba, gombával, dióval, burgonyával várja vevőit, kisebb megszakításokkal immár hetven éve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában