TOP 10

2018.12.25. 07:00

Ezek voltak a veol legolvasottabb cikkei 2018 júliusában

Közeledik az év vége, a számvetések időszaka, ezért a veol helyi szerkesztősége is készített egy összegzést arról, mely témák érdekelték a legjobban olvasóinkat, melyek voltak azok a cikkeink, amelyek a legnagyobb visszhangot váltották ki.

veol.hu

10. Átadták a Veszprémi Állatkert legújabb fejlesztését, az igazán látványos, a gyerekekre részére sok kalandot ígérő Afrika-szavanna játszóteret a Gulya-dombi részen:

9. Egy kislődi család nehéz helyzetéről írtunk júliusban:

8. Igazi hőstettről is beszámoltunk a nyáron: végzetes lépésre szánta el magát egy várpalotai férfi, a helyi járőrök megmentették meg az életét:

7. Megható jelenete volt az Anna-bálnak, amikor a bácsalmási Kovács Mária azzal szólította meg munkatársunkat, hogy elmondja, mennyire örülnek annak, hogy most itt lehetnek. Down-szindrómás, felnőtt lányával, Hajnalkával együtt a szívkórház betegei, és sosem gondolták volna, hogy éppen az Anna-bál idején fognak a kórházban tartózkodni:

6. A hónap végén rovarcsípés okozhatott tragédiát Lovászpatona határában:

5. Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben a sólyi kislány gyilkosa, F. Ferenc:

4. Július közepétől lépett érvénybe a rendelet, miszerint tilos használni a 71-es főút alatti, Balatonfüred tulajdonában lévő gyalogutakon és gyalogos övezetekben a kétkerekű elektromos eszközöket:

3. A rendőrség szerencsére jó hírekkel is szolgált a nyáron. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 18-ra virradóra Veszprémben, az autóbusz-pályaudvaron igazoltattak egy fiatal lányt, akiről kiderült, hogy eltűnés miatt már régóta keresik:

2. Ha nyár akkor Balatonfüred és az Anna-bál! Tudósítóink most sem hagyták ki a jeles eseményt, ezért az elsők között számoltunk be arról, hogy Tóth Kinga Zoé a 193. Anna-bál szépségirálynője, első udvarhölgye Kanizsai Magdolna, a második Kovácsics Virág lett:

1. Júliusban egy ritka természeti jelenség érdekelte a legjobban olvasóinkat. A század leghosszabb holdfogyatkozásának lehettünk szemtanúi július 27-én. Aznap éjszaka ráadásul úgynevezett „vérhold” ragyogott fel az égen, amely miatt egyesek ismét világvégét kiáltottak:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában