Családtagjai, barátai, tisztelői ünnepelték

2019.01.17. 07:00

Huszár Józsefné Júliát köszöntötték Veszprémben

Huszár Józsefné Júliát, a Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület (Venőke) tiszteletbeli elnökét nyolcvanadik születésnapja alkalmából köszöntötték.

Jákói Bernadett

Huszár Józsefné meghatottan fogadta a köszöntést, az ajándékokat Fotó: Penovác Károly

A Veszprémi Nők Kerekasztala Egyesület és a Váci Mihály Irodalmi Színpad közös ünnepi rendezvényén jelen volt Némedi Lajos alpolgármester, aki az önkormányzat nevében Veszprém város szellemi értékeinek megőrzésében és közvetítésében végzett kiemelkedő munkájáért díszoklevelet és a virágot adott át az ünnepeltnek. Köszöntő szavaiban méltatta Huszár Józsefné Júlia a Venőke élén és a város közéletében végzett tevékenységét.

A rendezvényen Sz. Csordás Éva összeállításában, a Váci Mihály Irodalmi Színpad tagjainak előadásában, Máthé Éva filmvetítésével az ünnepelt írásaiból olvastak fel részleteket. A műsorban megismerhettük a szerző gondolatait és városunk múltját is. Valódi költői múltidézésnek lehetett tanúja a közönség. Az írások most hangzottak el először nyilvánosan.

Huszár Józsefné meghatottan fogadta a köszöntést, az ajándékokat
Fotó: Penovác Károly

Az ünnepelt aktív tagja a Fagyöngy Egyesületnek, a tagok alkalmi kórusukkal előadott dalukkal lepték meg őt és a vendégeket. A Szenior Tanácsadók is meglepetést hoztak aktív társuknak, egy hátizsákot, amelyet az ünnepelt azonnal kipróbált.

A Venőke tiszteletbeli elnökét baráti fogadással és a civil szervezetek közös tortájával, az 1960-as évek retró zenéje mellett ünnepelték meg családtagjai, barátai, tisztelői.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában