elismerés

2019.02.13. 17:30

Svéd elismerés az ajkai kórháznak

Az ajkai Magyar Imre Kórházba látogatott a Mölnlycke svéd kereskedelmi vállalat menedzsereiből álló delegáció kedden.

Rednágel Zsuzsanna

Sümeginé Józsefné, Nagy Zoltán, Christopher Evans, Joel Gustafsson Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A cég magas minőségű műtői felhasználásra segédanyagokat, egyszer használatos zsilipruhákat és textiliát forgalmaz, melyeknek az ajkai kórház is nagy felhasználója.

Christopher Evans a Mölnlycke globális marketingkommunikációs és márkamenedzsere szerint a személyes találkozó mindig egy lehetőség a termékek elégedettségi mutatójának megismerése tekintetében. Nagy Zoltán a kórház főigazgatója tájékoztatta a vendégeket a kórház működéséről, az utóbbi időben megvalósult fejlesztésekről. Majd rövid kórházi látogatás után a svéd vendégek találkoztak a kórházban dolgozó munkatársakkal is. Fontos volt számukra, hogy a felhasználói oldalról is megismerjék az általuk forgalmazott termékek elégedettségi szintjét.

Sümeginé Józsefné, Nagy Zoltán, Christopher Evans, Joel Gustafsson Fotó: Ravasz-Rednágel Zsuzsanna

A tapasztalatcsere után a delegáció kifejezte a kórház iránti elismerésüket és örömmel viszik az ajkai kórház jó hírnevét a skandináv országba. A magyar vendégszeretet kifejezéseképpen az ajkai üveggyár jóvoltából dedikált ajándék került átadásra.

Nagy Zoltán úgy fogalmazott, hogy az ajkai kórház ismételten bizonyította, hogy a biztonságos és a magas színvonalú betegellátás fontos láncszemeként szerepel a megye egészségügyi ellátó rendszerében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában