szent györgy-napi elismerések

2019.04.30. 20:00

Takács Zsolt körzeti megbízott az Év veszprémi rendőre

Szent György-nap alkalmából elismerést kaptak a megyei rendőrségi vezetők, az Év veszprémi rendőre pedig Takács Zsolt főtörzsőrmester lett.

Kovács Erika

Takács Zsolt főtörzsőrmester, körzeti megbízott átveszi az Év rendőre díjat Porga Gyula polgármestertől Fotó: rendőrség

Forrás: rendőrség

Fellegi Norbert ezredesnek, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott vezetőjének és Halász Péter alezredesnek, gazdasági rendőrfőkapitány-helyettesnek Szent György Érdemjelet adományozott Pintér Sándor belügyminiszter az Országos Rendőr-főkapitányságon megtartott ünnepségen április 26-án.

Fotó: rendőrség

A megyeszékhely közbiztonságáért végzett kiemelkedő, példamutató munkája elismeréséért Takács Zsolt főtörzsőrmesternek az Év Veszprémi Rendőre díjat adományozta az önkormányzat közgyűlése.

A rangos elismerést Porga Gyula polgármester adta át a díjazottnak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon a rendőrök védőszentje, Szent György tiszteletére rendezett ünnepi állománygyűlésen a minap.

Takács Zsolt főtörzsőrmester, körzeti megbízott átveszi az Év Veszprémi Rendőre díjat Porga Gyula polgármestertől Fotó: rendőrség

Takács Zsolt főtörzsőrmester munkájáról egyebek mellett kiderült, körzeti megbízottként rendkívül fontos munkát végez a rendőrségnél, kapcsolatot tart az emberekkel. Aktívan dolgozik a bűn- és baleset-megelőzésért, a bűncselekmények felderítéséért, az időskorúak, elesettek megsegítéséért. Szakmailag felkészült, tisztességes, becsületes, áldozatkész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában