elismerések az állami ünnepen

2019.08.16. 18:20

A Pannon Egyetem négy oktatója is kitüntetést vehetett át

Az államalapítás ünnepe, augusztus 20-a alkalmából állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban.

Balla Emőke

Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere (j) és Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára (b) az augusztus 20-i nemzeti ünnep alkalmából a Pesti Vigadó dísztermében tartott ünnepségen és az állami kitüntetések átadásán Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Magas színvonalú munkájáért Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozatkitüntetést vehetett át Pupos Tibor Ujhelyi Imre-díjas és Trefort Ágoston-díjas agrármérnök, a Pannon Egyetem Georgikon Kara Gazdasági, Társadalomtudományi és Vidékfejlesztési Tanszékének egyetemi tanára.

Kiemelkedő színvonalú munkája elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetést kapott Kristóf János Szent-Györgyi Albert-díjas vegyészmérnök, a kémiai tudomány doktora, a Pannon Egyetem Mérnöki Kar Kémia Intézete Analitikai Kémia Intézeti Tanszékének egyetemi tanára, Navracsics Judit, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pannon Egyetem Modern Filológiai és Társadalomtudományi Karának dékánja, Magyar és Alkalmazott Nyelvtudományi Intézetének intézetigazgató egyetemi tanára és Skodáné Földes Rita, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pannon Egyetem Mérnöki Kar Kémia Intézete Szerves Kémia Intézeti Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában