Kötelező a maszk a veszprémi buszokon – Pénteki híreink a koronavírussal kapcsolatban

Hetek óta a koronavírus-járvánnyal és a megelőzésére tett intézkedésekkel van tele a sajtó. Összeszedtük a témához kapcsolódó pénteki Veszprém megyei híreket.

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A honvédség fertőtleníti a Veszprém megyei idősotthonokat

Az MH Pápa Bázisrepülőtér katonái fertőtlenítik a megye idősotthonait, a munkálatok pénteken egész nap zajlottak Veszprémben, Balatonfűzfőn és Devecserben is. A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Herczegh Anita: Nemcsak a félelem és a fájdalom, hanem az összefogás idejét is éljük

A Johnson&Johnson fertőtlenítő hatású szájvizet és kézkrémet adományozott a frontvonalban működő hat kórháznak, köztük az ajkai Magyar Imre Kórháznak is. A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Kötelező a maszk a veszprémi buszokon és a vásárcsarnokban – Közzétették a hétvégi korlátozásokat

Porga Gyula, Veszprém polgármesternének sajtóközleményét változtatások nélkül közöljük. A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Kihívások előtt az utazási irodák – Az utasok többsége menne nyaralni

A szakmában töltött húsz évem során volt már minden, de olyan, ami ennyire radikálisan beleszólt volna mindannyiunk terveibe, még sosem történt. A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Előszűrő sátrakat állítottak fel a tapolcai kórházban

A Deák Jenő Kórház udvarán csütörtök délelőttől előszűrő sátrak védik a kórház betegeit és dolgozóit. A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Újra kinyitott a piac Balatonalmádiban

Összhangban a kormányrendeletekkel és a kormányzati ajánlással, szombatonként és szerdánként újra nyitva tart a balatonalmádi piac 6 és 14 óra között. A teljes cikket ide kattintva olvashatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában