sínen és aszfalton

2020.08.16. 08:39

Útlezárások, módosított menetrendek – Megyei közlekedési híreink

Vasárnapi közlekedési híreink a megyénkben úton lévők számára.

Forrás: Illusztráció

A 8-as főutat Várpalota elkerülő szakaszán, a 24-es és a 31-es km között hídkarbantartási munka miatt 7.00 órától 17.00 óráig lezárják. A munkavégzés idejére a forgalmat a városon keresztül a régi 8-as útra terelik.

A Balaton északi partján, 7.00 órától 10.00 óráig, félmaraton verseny miatt készüljenek félpályás lezárásra a 71-es főúton Badacsonytomaj átkelési szakaszán illetve Révfülöp belterületén. Szintén kerekezőkkel találkozhatnak a Badacsonyörs- Ábrahámhegy- Révfülöp közötti kerékpárúton is.

A 8-as főúton Veszprém közelében, építési munka miatt a 44-es és a 46-os km között, valamint az 51-es km-nél a városközpont felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

A Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vonalon augusztus 31-től szeptember 25-ig meghatározott éjszakánként Szabadbattyán és Balatonfüred, illetve Aszófő között egyes esti és hajnali vonatok módosított menetrend szerint közlekednek felújítási munkák miatt. Székesfehérvár és Balatonfüred, illetve Aszófő között pótlóbuszok szállítják az utasokat a hirdetmény megjegyzés rovatában feltüntetett napokon. A részletes menetrend megtalálható a www.mavcsoport.hu internetes honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában