Időpontot kell foglalni a megyei kormányhivatalban

Szerdától csak előzetes időpontfoglalással lehet ügyeket intézni a kormányablakokban és az okmányirodákban – tájékoztatott a Veszprém Megyei Kormányhivatal.

Napló-információ

Forrás: pixabay

Hozzátették, időpontfoglalásra az idopontfoglalo.kh.gov.hu weboldalon, a megújult magyarorszag.hu oldalon és az ingyenesen hívható 1818-as telefonszámon van lehetőség.

Az interneten elérhető Központi Időpontfoglaló Alkalmazásban az ügyfelek ügyfélkapus regisztráció nélkül is foglalhatnak majd időpontot. Ez alól kivételt képeznek a gépjármű-ügyintézéssel kapcsolatos ügykörök. A többi kormányhivatali ügyfélszolgálaton telefonon és e-mailben lehetséges az időpontfoglalás, az elérhetőségek a kormanyhivatal.hu oldalon találhatók meg.

A kormányhivatal azt is közölte, szerdától nem közlekednek a kormányablakbuszok, és a települési ügysegédszolgálatok működését is felfüggesztik. Az elkészült okmányok személyes átvételére november 11. után nincs lehetőség, azokat postai úton kézbesíti a kormányhivatal. Kiemelték: a 2020. március 11. és június 18. közötti veszélyhelyzet alatt lejárt okmányok idén december 15-ig érvényesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában