Tizenöt éves a balatonfűzfői Támasz Idősek Otthona

A bentlakókkal együtt ünnepelte meg tizenöt éves fennállását a Támasz Idősek Otthona a közelmúltban.

Napló

20210722 Balatonfűzfő. Támasz Idősek Otthona 15 éves. Jubileumi ünnepség. Fotó: Balogh Ákos BA Veszprém Megyei NAPLÓ

Fotó: Balogh Ákos

A családias hangulatú intézmény 2006 júliusában nyitotta meg kapuit az idősek otthonában ellátásra szoruló lakók előtt. Jelenleg 130 időskorú részére nyújtanak bentlakásos ellátást.

A születésnapi ünnepségre az intézmény dolgozói és a bentlakók közösen készültek. Vellai-Nemes Nikoletta, az idős­otthon vezetőjének ünnepi köszöntője után Dacia címmel a lakók ötszemélyes alkalmi társulata adott elő kabaréjelenetet, melynek mókás pillanatai egy leánykérés és egy autóvásárlás körül forogtak. A darabot betanította Molnár Krisztina mentálhigiénés munkatárs, aki egyike annak a két munkavállalónak, aki a kezdetektől tevékenykedik az intézményben.

A bensőséges hangulatú rendezvényen 15 éves jubileumi elismeréseket is átadtak: Istenes Gábor ügyvezető igazgató emlékplakettel köszöntött nyolc ellátottat, valamint két dolgozót. Ezt követően Lőrincz Máté előadóművész dalcsokorral szórakoztatta a közönséget, majd felszolgálták az ünnepi tortát, amit a résztvevők közösen fogyasztottak el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában