Támogatás önkéntes egyesületeknek

2021.10.25. 11:30

Hat civil szervezet vehetett át eszközöket a Veszprém Megyei Védelmi Bizottságtól

A védelmi bizottság évek óta támogatja a megyében működő önkéntes és civil szervezeteket, az elmúlt időszakban több mint ötmillió forint értékű eszközbeszerzéssel segítették az egyesületek munkáját.

Marton Attila

A szervezetek képviselői, Fallmann József, Orbán Sándor, Bőnyi László, Szijártó László, Csillag Levente és Pócza Sándor Balázs az átadón

Fotó: Penovác Károly/Napló

Idén hat önkéntes, civil szervezet részesült támogatásban. Az eszközöket Takács Szabolcs kormánymegbízott adta át a szervezetek képviselőinek.

Takács Szabolcs, a Veszprém Megyei Védelmi bizottság elnöke és Szijártó László, a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász igazgatója Fotó: Penovác Károly/Napló

A zalagyömörői önkéntes tűzoltóegyesület áramfejlesztőt, az egyházaskeszői és a pápai önkéntes tűzoltóegyesületek motoros háti permetezőt és teleszkópos létrát, a Bakonyi Önkéntes Műszaki Mentő Egyesület mátrix műszaki mentősisakot és rántókötelet, a monostorapáti önkéntes tűzoltóegyesület áramfejlesztő berendezést, míg a Veszprém-Főegyházmegyei Karitász italszállító konténereket kapott.

A szervezetek képviselői, Fallmann József, Orbán Sándor, Bőnyi László, Szijártó László, Csillag Levente és Pócza Sándor Balázs az átadón Fotó: Penovác Károly/Napló

Takács Szabolcs, a megyei védelmi bizottság elnöke reményét fejezte ki, hogy az eszközök segítik a szervezeteket a munkájukban, egyúttal azt kívánta, minél ritkábban kelljen azokat használni mentés, kár vagy veszélyelhárítás során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában