Választás 2022

2022.04.03. 23:14

Navracsics Tibor örül a sok szavazatnak

A 3-as számú választókerületben lapzártánkkor Navracsics Tibor, a Fidesz országgyűlési képviselője állt győzelemre az adatok 85 százalékos feldolgozottsága mellett, és miközben 2900 szavazattal vezetett Rig Lajossal szemben.

Tóth B. Zsuzsa

Navracsics Tibor még nem volt biztos a győzelmében lapzártánkkor, de örült a sok szavazatnak. A Fidesz-irodában mindenki örömmel fogadta az eredményt, a képen a képviselőjelölttel szemben Lasztovicza Máté látható

Forrás: Tóth B. Zsuzsa/Napló

Úgy nyilatkozott, hogy még nem lehet biztos az eredményben, de nagyon örül, hogy ennyien bizalmat szavaztak számára. 

– Az ajkai és tapolcai adatok nagy részét feldolgozták, négy kistelepülési, két ajkai és egy tapolcai szavazóköri eredményre várunk még. Nagy munka volt. Főként amiatt, hogy tegnap Sümegen megpróbálták elcsalni a választást. Azóta a választási bizottság megállapította, ahogy szabálysértés történt. Tehát az ellenfél mindennel próbálkozott. Igyekszem megszolgálni azt a bizalmat, amit mindennek ellenére kaptam. Akik pedig nem szavaztak rám, azoknak szeretném bizonyítani, hogy érdemes bennem bízni. Tapolcához több szál is köt, gyermekkori emlékek, és Lasztovicza Jenővel is sokat dolgoztam itt. Úgy gondolom, az ő munkásságát kell folytatni, az az egész térségnek jó lesz – mondta Navracsics Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában