Összefoglaló

2022.05.16. 19:00

Luxusszálloda és Veszprém megye legszebb lánya – a hét legolvasottabb hírei

Összegyűjtöttük azokat a cikkeinket, amelyek a legtöbb olvasót érdekelték a héten.

A köszöntők után Szabadics Zoltán tulajdonos (balról), Horváth Péter, a Kisfaludy 2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Kontrát Károly államtitkár, országgyűlési képviselő és Bóka István polgármester szalagátvágással adták át az épületet

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Ijesztő hangoktól rettegnek Veszprém megyében! (videó)

Megérkezett Gallai József filmrendező Égbolt című magyar, angol és amerikai együttműködésben készült sci-fijének előzetese. Korábban portálunk felületén is beszámoltunk a veszprémi alkotó, Gallai József Égbolt (eredeti címén Project Skyquake) című egész estés filmjének forgatási munkálatairól, melynek főszerepét két brit színésznő, Laura Ellen Wilson és Laura Saxon játszák. 

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

Ásványi Laura Jázmin: A leendő gazdasági elemző, Veszprém megye legszebb lánya

A március elseje óta tartó Tündérszépek szépségversenyünk új szakaszába lépett. Az olvasókon van a sor, hogy megszavazzák az ország közönségdíjasát. Ebben az országszerte csaknem 800 versenyzővel induló szépségverseny 22 legszebb hölgye vesz részt, akik közül naponta egyet kiemelten mutatunk be, szavazni azonban bármelyikükre lehet május 26. éjfélig!

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

Büntetőfékezéssel akart leckéztetni a litéri körforgalomban az agresszív sofőr (videó)

Közúti veszélyeztetés és garázdaság miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki szándékos manőverével veszélyes helyzetbe sodorta az előtte haladót.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

Hideglelés a paloznaki vasúti átjáróban: két méterre állt meg az autótól a mozdony

Két méterrel az autó előtt meg tudott állni egy mozdonyvezető a paloznaki átjáróban május 10-én, így senki nem sérült meg - tudtuk meg Máté Alexandra megyei rendőrségi szóvivőtől.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

Megépült a Balaton északi partjának első luxusszállodája

A magyar kormány Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programja támogatásának köszönhetően megépült a LUA Resort Hotel, mely Balatonfüred és a tó északi partjának első ötcsillagos, felnőttbarát szolgáltatásokat kínáló luxusszállodája.

A teljes cikket itt tudja elolvasni>>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában