Film

2022.05.14. 14:00

Ijesztő hangoktól rettegnek Veszprém megyében! (videó)

Megérkezett Gallai József filmrendező Égbolt című magyar, angol és amerikai együttműködésben készült sci-fijének előzetese.

veol.hu

Különös égi jelenségek rázzák meg a világot az új magyar sci-fiben

Forrás: a stúdió

Korábban portálunk felületén is beszámoltunk a veszprémi alkotó, Gallai József Égbolt (eredeti címén Project Skyquake) című egész estés filmjének forgatási munkálatairól, melynek főszerepét két brit színésznő, Laura Ellen Wilson és Laura Saxon játszák. 
A történet szerint a Wilson által alakított Cassie és barátnője, Saxon Margot-ja úgy döntenek, utánajárnak a világszerte felbukkanó jelenség okainak, ám amit találnak, arra a legvadabb álmaikban sem voltak felkészülve.

Gallai korábban a veol.hu-nak elmondta, eredetileg már 2015-ben elkezdett foglalkozni a furcsa égi hangokkal, ám ez a sztori idővel a fiókban végezte. Egészen 2021-ig, amikor is újra előtérbe kerültek az egyesek szerint az Apokalipszis lovasaira utaló hangok.

A mindösszesen kilenc nap alatt leforgatott alkotásnak - melyben a két főszereplő mellett olyan hollywoodi sztárokat is láthatunk majd, mint a Golden Globe-díjra jelölt Tom Sizemore (Tanúvédelem, Ryan közlegény megmentése, A Sólyom végveszélyben), a Halálfutam, a Kés/Alatt és a Clint Eastwood rendezésében készült A csempész sztárja, Robert LaSardo, valamint a Hellraiser filmek cenobitája, Simon Bamford - két napja debütált előzetese a legnagyobb videómegosztó portálon.

A magyar filmes palettán különlegességnek számító sci-fi rövidesen megkezdi fesztiválköreit, és az alkotók reményei szerint idén év végén már forgalmazásba is kerülhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában