Sikeresen pályáztak

2023.03.24. 16:00

Falubuszt kapott Paloznak

A Magyar falu program 15 millió forint pályázati támogatásával kilencszemélyes, Ford típusú falubuszt vásárolt a község, amit ünnepélyes körülmények között adtak át március 23-án, csütörtökön.

Kovács Erika

Falubusz átadása Paloznakon. Balról: Czeglédy Ákos polgármester, Kontrát Károly országgyűlési képviselő és Tóth László falugondnok.

Fotó: Nagy Lajos/Napló

– Tovább erősíti a Paloznakon lévő kitűnő közösséget a kisbusz, mely az embereket, illetve a szállításukat szolgálja, hangsúlyozta Kontrát Károly országgyűlési képviselő. Azt mondta, örömmel segítette a helyiek életét megkönnyítő közlekedési eszköz megvételét. A járművet Czeglédy Ákos, Paloznak polgármestere vette át, aki Csibésszel, az óriás schnauzerrel érkezett, és köszönettel beszélt a kormányzat, illetve Kontrát Károly országgyűlési képviselő támogatásáról, mert ezzel a segítséggel, illetve támogatással tudták megvásárolni a kisbuszt, mely nagy szolgálatot tesz a településen. 

Tovább erősíti a Paloznakon lévő kitűnő közösséget a kisbusz
Fotós: Nagy Lajos/Napló

Tóth László falugondnok azt emelte ki, hogy nagyon nagy segítség lesz a jármű a faluban, mellyel egyebek mellett orvoshoz szállítják az idős embereket, az autóval gyógyszereket és élelmiszert vásárolnak nekik, intézik ügyes-bajos dolgaikat. A gyermekeket pedig bölcsődébe, óvodába viszik az új falubusszal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában