Dicséret

2023.07.26. 12:00

Elismerték az állomásfőnök munkáját

Példamutató munkájáért vezérigazgató-helyettesi dicséretben részesült a Budapesten rendezett 73. Központi Vasutasnapon Rigó László várpalotai állomásfőnök.

Szabó Péter Dániel

Rigó László várpalotai állomásfőnök (jobbról a második) a MÁV vezetőivel az ünnepségen

Forrás: MÁV-csoport

Idén 73. alkalommal tartották meg a Vasutasnapot, amely a vasutas hagyományok szerint a legjelentősebb események egyike, fontos szimbóluma a társaság iránti elkötelezettségnek és hűségnek, egyben immár a MÁV-VOLÁN-csoport legnagyobb közös ünnepe. 

A Magyar Vasúttörténeti Parkban a MÁV Szimfonikus Zenekar színvonalas előadását követően adták át az elismeréseket az elmúlt időszakban kiválóan teljesítő munkatársaknak. Köztük volt Rigó László várpalotai állomásfőnök is, akit a Veszprém Forgalmi Csomóponti Főnökség jelölt a díjra. 

A kitüntetést Pafféri Zoltán a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Virág István pályaműködtetési vezérigazgató-helyettes, Bádonfainé Szikszay Erzsébet gazdasági vezérigazgató-helyettes és Steininger Zsolt humánerőforrás vezérigazgató-helyettes adta át Rigó Lászlónak, aki alig egy héttel a július 6-án tartott ünnepség előtt értesült arról, hogy érdemesnek találták az elismerésre. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában