Hidegterápia és meleg szív

2023.07.08. 16:00

Rászorulóknak gyűjtöttünk adományt a Balatoni Jegesmedvékkel a veszprémi fesztiválon

Csatlakoztak a Balatoni Jegesmedvék, melynek kollégánk is tagja, a Rotary Club Balatonfüred-Veszprémhez a Rozé, rizling, jazz napok július 7-i nyitónapján, a megyeszékhelyen pénteken este, és adományt gyűjtöttünk rászorulóknak.

Kovács Erika
Csatlakoztak a Balatoni Jegesmedvék a Rotary Club Balatonfüred-Veszprémhez a Rozé, rizling, jazz napok július 7-i nyitónapján, és adományt gyűjtöttek rászorulóknak
Fotó: Kovács Erika/Napló

A kitűnő rozéból készített fröccsért mindenki belátása szerint helyezett el egy összeget a kitett dobozban. A befolyt adománnyal a klub rászoruló embereket, gyerekeket, felnőtteket, időseket segít majd. A helyszínen azt láttuk, rengetegen látogattak el a kitűnő hangulatú fesztiválra, ahol nagyon sokan adakoztak is a nehéz helyzetben élő embereknek.  

Mint ismert, Pribék István vezetésével a Balatoni Jegesmedvék, melynek kollégánk is tagja, népszerűsíti a hidegterápiát a balatoni strandokon. Szabadtéri edzések után a téli Balatonban merülnek, aminek számtalan előnye van. A különleges élményről Jelmezes merüléssel űztük el a telet a Balatonnál című írásunkban február 23-án írtunk, amikor mi is merültünk a néhány fokos vízben. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában