Igazgatói megbízások

2023.08.31. 15:00

Ők az új igazgatók a tankerületben

A Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskolában rendezett ünnepélyes tanévnyitó értekezletet szerdán a Veszprémi Tankerületi Központ, ahol vezetői kinevezéséket is tartottak.

Juhász-Léhi István

A pedagógusok is tudják, hogy amikor bemennek az osztályba, és látják a gyerekek szemében az érdeklődést, akkor egy másik dimenzióba kerülnek

Forrás: Napló

Szauer István, a Veszprémi Tankerületi Központ igazgatója elmondta, pályázatokat írtak ki az intézményvezetői ciklusok leteltével, aminek eredményeként a Belügyminisztériumban augusztus 25-én átadták az igazgatói megbízásokat is. Mindezeket szerdán személyesen is kézhez kaphatták a tankerület igazgatójától az érintettek.

Új igazgatók: Ács Attila (Györgyi Dénes Általános Iskola), Hencsei László (Veszprémi Középiskolai Kollégium), Juhász Attiláné (Bán Aladár Általános Iskola), Molnár Staub Ildikó (Hriszto Botev Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola), Szedlák Bernadett (Veszprém Megyei Pedagógiai Szakszolgálat), Vidamon Ildikó (Ősi Általános Iskola), Zanathy László (Vörösberényi Általános Iskola). 

A második ciklust kezdi: Dobos Tamás (Thuri György Gimnázium), Dudás Zsolt (Balatonfűzfői Irinyi János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola), Kálmán Andrásné (Berhidai II. Rákóczi Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola), Lampertné Váliczkó Mária (Borzavár Porvai Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában