Igazi közösségi élmény

2023.09.13. 20:00

Szilvaünnep Aranyoroszlán Díjjal

Igazi közösségi élményben lehetett része mindenkinek, aki részt vett a nemrég rendezett, idei szilvaünnepen. A menet a művelődési háztól indult, és több helyszínen megállva haladt végig vidám résztvevőkkel Litér utcáin.

Benkő Péter

Fotó: Varju Zsolt

Az eseményt a Litéri Zöldág Kulturális Egyesület szervezi évről évre, immár hagyományosan, külön köszönet illeti Pintér Katalin tánccsoport-vezetőt, aki ezúttal is oroszlánrészt vállalt a szervezésből. Minden vendégfogadó közösség – az idősek klubja, a katolikus egyházközség, a Farkasodu egyesület, a református gyülekezet, a nyugdíjas klub, a sólyi szőlősgazdák, a Zöldág és a Szárazág – finom süteményekkel és innivalóval várta a résztvevőket minden állomáson. Elismerés illeti valamennyi fellépőt is.

Fotó: Varju Zsolt

Idén első alkalommal adományoztak Aranyoroszlán Díjat, amelyet azzal a céllal alapítottak, hogy elismerésben részesítsék azt a litéri személyt vagy csoportot, aki kimagasló közéleti tevékenységével, sport és kulturális életvitelével a községnek és korosztályának elismerését kiérdemli, példájával követendő utat mutat kortársainak. A díjat Kertész László kosárlabdaedző és Talián Zsolt taekwondomester vehették át. Az önkormányzat nevében a piacon Fekete Tamás alpolgármester, H-Takács Edit, Frank Csaba és Gyurika István képviselők látták vendégül a menetet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában