„Nyissunk közösen!”

2023.10.12. 09:00

Rasovszky Kristóf is vendég lesz a Veszprémi Érseki Főiskola Tehetségpedagógiai Műhelyében

A Veszprémi Érseki Főiskola Tehetségpedagógiai Műhelye október 13-án, pénteken fél 5-től a 2023-2024-es tanév első műhelymunkáját rendezi a Veszprémi Érseki Főiskolán, amely a „Nyissunk közösen!” címet kapta.

Veol.hu

A meghívóban az áll: az első műhelyfoglalkozás célja, hogy újra találkozzanak az érdeklődő pedagóguskollégákkal, és megosszák velük terveiket a Tehetségpedagógiai Műhellyel kapcsolatban, és meghallgassák őket elképzeléseikről, továbbá javaslataikról.

A programban Sebestyén József rektor (VÉF) A Tehetségpedagógiai Műhely gondolata és küldetése címmel tart előadást. Szó lesz a sporttehetségekről, akik elmondják azt is, hogy mi a titkuk. Bemutatkozik Rasovszky Kristóf olimpiai ezüstérmes, világbajnok, kétszeres Európa-bajnok és junior világbajnok úszó, valamint edzője, Szokolai László mesteredző, a Balaton Úszó Klub vezetőedzője, és vendég lesz Rozbora András (2014 Moszkva - Para kajak-kenu világbajnokság, KL1 200m, 1. helyezés, paralimpikon) is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában