Régi terv valósul meg

2023.10.20. 16:00

Vizesblokk épül a devecseri temetőben

A városban folyamatosak a fejlesztések, felújítások. Több újabb projekt van folyamatban.

Tóth B. Zsuzsa

A devecseri temetőben vizesblokkot alakítanak ki

Forrás: önkormányzat

Ferenczi Gábor polgármester a közösségi oldalán adta hírül, hogy régi terv megvalósítását kezdte meg önkormányzat megbízásából a Városüzemeltetési Kft. Akadálymentes, korszerű vizesblokkot alakítanak ki a temetőben a ravatalozó épülete hátsó, kihasználatlan részében a méltatlan körülményeket biztosító jelenlegi építmény kiváltására.

Az épülethez már korábban, az új ivóvíz-gerincvezeték és a közkutak telepítésekor kiépíttették a felállást. A meglévő szennyvízaknát felhasználják. A belső víz- és szennyvízszerelést Szabó Sándor devecseri vállalkozó már elvégezte. A gipszkartonozást, burkolást Somogyi Zsolt és Kövér János, a társaság dolgozói megkezdték. A glettelést, festést szintén ők végzik. A villanyhálózat szükség szerint felújítandó, a bejárathoz rámpa épül, új bel- és kültéri lámpákat szerelnek fel, mágneszáras beléptetőt és további kamerákat telepítenek az épület és a mögötte lévő terület védelme érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában