Ne maradj le!

2023.11.22. 21:34

Válogatás a nap legfontosabb híreiből - 2023. 11. 22.

Mostantól új összeállítással készülünk a veol.hu olvasóinak. Estéről estére összefoglaljuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Érdemes feliratkozni a hírlevelünkre, ahol szintén csokorba gyűjtve küldjük aktuális, friss cikkeinket.

Veol.hu

Újabb szenzáció Balatonfüreden: jégfolyosót nyitnak a vízpartnál! Megújul és jelentősen kibővül a városi jégpálya, közel háromezer négyzetméteres jégfelületen, összesen egy kilométer hosszan lehet majd korcsolyázni Balatonfüred legkedveltebb parti részén.

Az iskolai zaklatás témáját járták körül Tapolcán. A Lelki Egészségfejlesztési Központ szakemberei az önkormányzattal karöltve a Tamási Áron Művelődési Központban szerveztek estet az együtt gondolkodás céljából.

Somogyiné Marton Nikoletta, a Térségi Népjóléti Gondozási Központ családsegítője vehette át idén a várpalotai önkormányzat Molnár Mária-díját a szociális munka napja alkalmából rendezett városi ünnepségen a Thury-várban.

Újabb lépés az állatvédelemért: fókuszban az állatvásárok. Betiltaná Ovádi Péter, az állatvédelmi cselekvési terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztos a kutyák, macskák és madarak vadon befogott egyedeinek értékesítését az állatvásárokon.

Kilenc technikai hiedelem, amiből egy szó sem igaz... - némelyiknek régebben még volt is némi igazságalapja, de a többségük csupán tévedés.

Az Európai Bizottság tagadja, de még több pénzt és fegyvert küldene Ukrajnának - a legújabb javaslat szerint további húszmilliárd eurót utalna Brüsszel Ukrajna felfegyverzésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában