Tradíciók és szépség

2023.12.07. 15:11

Szépségkirálynő is díszít karácsonyfát Balatonfüreden

Gelencsér Timivel, korábbi szépségkirálynővel, modellel, műsorvezetővel együtt lehet feldíszíteni a Tradíciók karácsonyfáját Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel előtti téren december 10-én, vasárnap 10 órától, közölték közleményben a szervezők.

Kovács Erika

Gelencsér Timivel, korábbi szépségkirálynővel, modellel, műsorvezetővel együtt lehet feldíszíteni a Tradíciók karácsonyfáját Balatonfüreden

Forrás: Anna Grand Hotel

Azt írták, idén először állítják fel azt a fenyőfát, amit Tradíciók karácsonyfájának neveztek el Balatonfüreden, a teljesen felújított Anna Grand Hotel előtti téren. A karácsonyfával a szálloda többévszázados története előtt tisztelegnek, egyúttal egy olyan hagyományt is szeretnének teremteni, amely az Anna-bálhoz hasonlóan a város ikonikus jelképévé válhat. 

A 2023-ban megújult Anna Grand Hotel varázslatos világában a múlt találkozik a jelennel és minden pillanat az időtlen luxusról tanúskodik. Több mint két évszázados története során számos irodalmi ikon, közéleti szereplő és híresség fordult már meg a hotel falai között, járt itt Vörösmarty Mihály, Jászai Mari és Kossuth Lajos is. A szálloda csapata most az Anna-bálhoz hasonló, közösségteremtő erővel bíró hagyomány életre hívása mellett döntött: a balatonfüredi lakosok és a városba látogató vendégek bevonásával felállítják a Tradíciók karácsonyfáját. A díszítésben Gelencsér Timi is segédkezik majd. 

- Karácsony előtt az egész családunk nagy rohanásban van, így az évek alatt minden feladatnak lett egy felelőse. A karácsonyfadíszítés az enyém, ha esetleg a többiek is kiveszük belőle a részüket, az biztos, hogy én helyezem fel a csúcsdíszt. Ez gyerekkorunk óta így van, avatott be a családi szokásokba Timi. Hozzátette, otthona dekorálását már november elején elkezdte. 

- Amint lehetett, feltettem az első dekorációs elemeket, azóta pedig szép lassan haladok. Nagyon szeretem ezt az időszakot, és imádok a szépen feldíszített lakásban gyönyörködni, közölte. 

Anna Grand Hotel
Idén először állítják fel azt a fenyőfát, amit Tradíciók karácsonyfájának neveztek el Balatonfüreden, a teljesen felújított Anna Grand Hotel előtti téren
Forrás: Anna Grand Hotel 

A közös díszítésen kakaóval és forralt borral várják az érdeklődőket Balatonfüreden, a hotel előtti téren. A legkisebbekre izgalmas meglepetéselőadás is vár majd. 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában