Elismerés

2024.01.17. 10:00

A Szabad Sajtó Díjra várnak javaslatot

A vármegyeszékhely polgármestere a város nyomtatott, elektronikus, televíziós és rádiós információszolgáltatásában végzett kiemelkedő, eredményes tevékenység elismeréséül Szabad Sajtó Díjat adományoz.

Veol.hu

A Szabad Sajtó Díj adományozását bármely veszprémi bejelentett lakóhellyel rendelkező természetes személy, veszprémi székhelyű jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kezdeményezheti 2024. február 29-ig beküldött javaslatával, melyet Veszprém polgármesterének kell benyújtani. A Szabad Sajtó Díjat a polgármester a magyar sajtó napján adományozza.

Kérik a város polgárait, gazdálkodószervezeteit, intézményeit, hogy a díjjal kapcsolatos, személyre szóló javaslataikat indoklással együtt, a felterjesztő nevének és bejelentett veszprémi címének megjelölésével 2024. február 29-ig küldjék el vagy adják le a következő címre: Veszprém Vármegyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Polgármesteri Kabinetiroda, 8200 Veszprém, Óváros tér 9., vagy [email protected].

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában