Nem a szél döntötte ki

2024.02.14. 15:26

A KRESZ-tábla oszlopa is ember, mert megpihent - na de így?

Már egy hete csak a táblára gondolok… – pont ennyi idő telt el a táblaoszlop kidőlése és a fotó elkészülte közt. Vajon nem tűnik fel az üzemeltetőnek?

Benkő Péter

Ezt a táblaoszlopot nem a szél döntötte ki, az biztos

Fotó: Benkő Péter/Napló

A kérdést azért tartom jogosnak, mert ha két-három erősebb ember összefog, simán helyrehúzzák a sebességet is szabályozó oszlopot. A sebességen a hangsúly, mert Veszprémben, a Füredi úton lévő áruház parkolójának behajtójában csupán húsz kilométer per órával lehet(ne) közlekedni. Viszont fekvő oszlopnál ez nem biztos, hogy leolvasható.

Végül még annyit mindehhez: igen, volt szélvihar az elmúlt időszakban. De hogy ezt a táblaoszlopot nem a szél döntötte ki, az biztos. Nem is baleset, főleg, hogy keréknyomok sincsenek, viszont magukat erősnek gondoló emberek mindig akadnak. De bizonyítsák be ezt másképp, sétáljanak vissza, s amit elfektettek, állítsák újra függőlegesbe: pozitív tett lenne!

Vagy úgy gondolják, a táblaoszlop is csak ember, „akinek” szüksége van pihenésre? No de pihenni ebben a „testhelyzetben” a legkényelmetlenebb!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában