Felhasználóbarát és kreatív

2024.02.13. 14:58

Az év honlapja minősítést kapott a Veszprémi Állatkert weboldala

Az év honlapja pályázat Magyarország legrangosabb online marketingkommunikációs versenye. A pályázat egyik célja, hogy elismerje és díjazza a kiemelkedően felhasználóbarát és a legkreatívabb weboldalakat, írja lapunkhoz eljutatott közleményében a Veszprémi Állatkert.

Juhász-Léhi István
Az állatkert mára egész napos programmal várja a látogatókat
Forrás: Veszprémi Állatkert

Turizmus kategóriában a Veszprémi Állatkert weboldala nyerte el Az év honlapja díjat, amit a zsűri az alábbiak szerint indokolt:

„Elképesztően bájos az első kép, ami fogad minket az oldalon. Gyönyörű fotók csodaszép kivitelben, megspékelve extra kedvességgel. Hűen tükrözi a profilt: gondoskodás, élmény, kalandok, programok. A látvány kellemes kikapcsolódás, akár az a világ, amellyel várják a látogatókat. Az oldal maga is egy felfedezésre váró kert. Az év honlapja díj nyertese rendkívüli kreativitásával, szeretetteljes megjelenésével a Veszprémi Állatkert weboldala.”

Az állatkert Veszprém egyik leglátogatottabb turisztikai attrakciója, az elmúlt évek nagyszabású fejlesztéseinek köszönhetően már egész napos programmal várja a látogatókat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában