V-Busz

2024.02.03. 12:04

Egy hónapnyi utazás mindössze egyetlen vonaljegy áráért – Veszprémben, a diákoknak

Már az első napon több százan utaztak a február 1-jétől jelentős kedvezménnyel megvásárolható tanuló havi bérlettel a V-Busz járatain – írja a veol.hu-hoz eljuttatott közleményében a vármegyeszékhely helyi járatait üzemeltető társaság.

Veol.hu

Módosul a 21-es járat menetrendje

Forrás: V-Busz

Fotó: V-Busz

Február 1-től a tanuló és a gyermekes havi bérletek ára 3500 forintról 350 forintra csökkent – döntött még tavaly novemberben Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlése. – Bízunk benne, hogy minél több diák veszi igénybe ezt a lehetőséget, hiszen így a tanulóknak már egyetlen utazás esetén is megéri 30 napos bérletet vásárolni, mivel annak ára megegyezik egy elővételben vásárolt vonaljegy árával – jegyezte meg Polgári István, a V-Busz ügyvezetője. Fontos az is, hogy ez a 90 százalékos mérséklés jelentős könnyebbség a családok számára. Hozzátette, a felhasználók köre nem változott, mindazok jogosultak rá, akik eddig is vásárolhatták ezeket a bérleteket.

A 350 forintos tanuló havi bérletek beszerezhetők a város 18 pontján 0–-24 órában elérhető jegykiadó automatákban, a Közlekedési Mobiljegy applikációban, valamint a MÁV és a GYSEV jegypénztáraiban is.
További részleteket a V-Busz honlapján találhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában